Hoofddorp na rust voorbij IVV

Hoofddorp heeft zondag op bezoek bij IVV met 1-2 gewonnen. Het was de eerste deze voor de ploeg, na twee gelijkspelen. IVV won zijn eerste twee duels juist, maar ging nu voor de tweede keer op rij onderuit.

In de eerste helft had Hoofddorp het betere van het spel, maar beide teams scoorden niet. Daardoor stond halverwege het duel de brilstand nog op het bord.

Na 70 minuten was het Yannick Spaargaren die namens Hoofddorp de score opende. Niet lang daarna wist IVV via Dylan van Os de stand weer recht te trekken. Maar uiteindelijk waren het de bezoekers die de drie punten mee terug namen. Stefan Batista Pereira kopte de winnende 1-2 tegen de touwen.

Beide ploegen staan nu dicht bij elkaar op de ranglijst. IVV op zes punten, Hoofddorp op vijf. De Hoofddorpers hebben volgende week nog wel het duel met AGB tegoed. IVV is volgende week vrij, het is al uitgeschakeld in de districtsbeker.