Jimmy Simons (midden geheel rechts) met alle andere trainers van Hoofddorp

Hoofddorp verlengt met 32 trainers

Zondag tweede klasser SV Hoofddorp heeft het contract met maar liefst 32 trainers verlengd. De club is zeer tevreden over de prestatie van de trainers dat het niet langer wilde wachten met het verlengen van de contracten.

Onder  hun ook hoofdtrainer Jimmy Simons. In december verlengde hij zijn contract al met twee jaar. De hoofdtrainer staat dus tot de zomer van 2015 onder contract bij Hoofdorp. Afgelopen maandag ondertekenden maar liefst 32 trainers hun contract met de club uit Hoofddorp. De ondertekening deden ze gezamenlijk.  De reden van de massale ondertekening volgde nadat het bestuur had besloten dat de trainersgroep naar grote tevredenheid had gefunctioneerd.

Voorzitter Rogier Uivel overhandigde tijdens de bijeenkomst aan de aanwezige trainers “de tien geboden”, waarin staat beschreven waaraan trainers en spelers zich bij S.V. Hoofddorp dienen te houden. Door het vroegtijdig aanbieden van de trainerscontracten sprak het bestuur van de S.V. Hoofddorp de uitdrukkelijke wens uit om met deze groep verder te willen gaan. Met het collectief ondertekenen van de trainerscontracten is de continuïteit van de trainingen ook voor het komend seizoen bij Hoofddorp gewaarborgd.

Jimmy Simons (midden geheel rechts) met alle andere trainers van Hoofddorp
Jimmy Simons (midden geheel rechts) met alle andere trainers van Hoofddorp

Foto Ton Hofstra Fotografie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)