Home / Algemeen / Hoofdredacteur Joachim van der Marck verlaat Het Amsterdamsche Voetbal

Hoofdredacteur Joachim van der Marck verlaat Het Amsterdamsche Voetbal

Joachim van der Marck is gestopt als hoofdredacteur van Het Amsterdamsche Voetbal. Na een periode van 5,5 jaar, waarvan het afgelopen seizoen als hoofdredacteur, heeft hij besloten te vertrekken om zich elders verder te ontwikkelen.

“Ik heb onwijs veel geleerd en een hoop prachtige momenten meegemaakt, maar het is tijd voor iets nieuws”, zegt de 23-jarige Van der Marck. “Ik wil alle lezers, onze vrijwilligers en in het bijzonder Mathijs en Jos bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben gehad. Ik ben er trots op dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van zoiets moois. Mijn jaren in de Amsterdamse amateurwereld zal ik zeker niet vergeten.”

Van der Marck kwam in januari 2014 binnen als verslaggever en redacteur. Na het afronden van zijn opleiding aan de School voor Journalistiek werd hij in december 2016 adjunct-hoofdredacteur. Door het vertrek van oprichter en hoofdredacteur Mathijs Groenewoud nam de Ouderkerker vanaf begin 2018 de honneurs waar om in augustus officieel benoemd te worden tot hoofdredacteur. Die functie heeft hij elf maanden bekleed.

Onder zijn leiding werd afgelopen jaar de magische grens van 5,5 miljoen pageviews behaald en ook dit jaar werden veel stappen gemaakt. De toekomst van de website is nog niet duidelijk. Wel is er goede hoop om later deze maand met nieuws te kunnen komen zodat de lezers ook volgend seizoen van Het Amsterdamsche Voetbal kunnen genieten.

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend