Kadoelen trainer Rene Hoogendonk

Hoogendonk na tien jaar weg bij Kadoelen: “Het was tijd voor iets anders”

Trainer René Hoogendonk en zijn club Kadoelen hebben besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Na tien jaar samenwerking was het genoeg. “Ik heb een prachtige tijd hier gehad. Ik ben met het team in 2009 gepromoveerd naar de derde klasse en het team is uitgegroeid tot een stabiele derdeklasser. Nu is het tijd voor een nieuwe trainer.”

Op dit moment bezet Kadoelen een teleurstellende twaalfde plek. Maar dat is volgens Hoogendonk zeker niet de reden dat hij weggaat. “Er was dit jaar weinig doorstroming vanuit de jeugd, we hebben ook geen A-junioren meer. Ik ben een trainer die goed met de jeugd is en jonge jongens de kans geeft. Dat bleef nu uit en zorgde voor stagnatie. Een nieuwe trainer brengt misschien weer nieuwe spelers mee, wat goed is voor het team. Het is mooi zo.”

Wie de nieuwe trainer van Kadoelen wordt is nog niet bekend. In de wandelgangen wordt de naam Jordi van Beek genoemd, oud-trainer van TOB en de zaterdagselectie van De Dijk. Zelf hoopt Hoogendonk voor volgend seizoen ook snel weer een club te vinden.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!