Home / Algemeen / Ilguy na SDZ – AGB: “De uitslag is klote”
AGB

Ilguy na SDZ – AGB: “De uitslag is klote”

Zondagmiddag stond de Amsterdamse derby tussen SDZ en AGB op het programma. Voor beide ploegen was het een belangrijke wedstrijd. SDZ kon dichtbij koploper De Zouaven blijven, terwijl AGB de punten nodig heeft om mee te blijven doen om de hoogste plekken. De wedstrijd vol spektakel eindigde in een 3-3 gelijkspel.

Spektakel SDZ – AGB kent geen winnaar

AGB-trainer Imdat Ilguy was na ontevreden over het resultaat dat het team geboekt had. “De uitslag is klote. Toen we met tien man voetbalden had SDZ helemaal niets te vertellen. We bleven goed voetballen, zelfs met tien man.” Ilguy zag dat SDZ aanzette in de tweede helft. “Dat hebben we in de rust besproken, want dat is logisch te verwachten. Ze moesten wat doen. Vervolgens spelen wij het goed uit en maken we twee doelpunten.Dan moet je eigenlijk de derde maken, helaas maak je die niet.”

Ilguy zag dat SDZ in nog geen tien minuten tijd zijn 0-2 voorsprong omboog en met 3-2 aan de leiding ging. “We staan even te slapen en het is 3-2. Dan is het toch wel fijn dat we nog de 3-3 maken en een punt pakken. Ik baal er wel van, want we hadden het verdiend om deze wedstrijd te winnen.”

Volgende week zondag staat er voor AGB een thuiswedstrijd op het programma. Op Sportpark Ookmeer komt Hoofddorp op bezoek. Klik hier voor de overige uitslagen, standen en het programma uit de zondag eerste klasse.

Foto: Jos Spitteler. Klik hier voor meer wedstrijdfoto’s van Jos.

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AGB
Send this to a friend