DVVA kenmerkt zich dit seizoen als hecht team

In de tweede helft maakt DVVA het verschil tegen OSV

Na de derde zege op rij gaat DVVA alleen aan kop in Zaterdag 2a. Na eerdere zeges op Marken en DWS werd nu ook OSV aan de zegekar gebonden: 0-3.

Alle goals vielen in de tweede helft. Het was Guido de Graaf die uit een corner de 0-1 binnen kopte en daarmee de score opende. Daarna maakte Jelle Spanninga uit een omschakelmoment zijn vierde goal van het seizoen en het slotakkoord was voor Lennart Bril, die het duel definitief besliste.

OSV-trainer Maurice Renger baalde logischerwijs van de nederlaag: “In de eerste helft gaven wij net als vorige week niet thuis. We hadden weinig te vertellen al creëerde DVVA ook niet echt grote kansen.” Daardoor stond het dus bij rust nog 0-0. Renger zag zijn ploeg sterk aan de tweede helft beginnen, maar daarna begon DVVA met scoren. “Zelf missen wij drie 100% kansen. Na de 0-2 was het wel afgelopen. We hebben het nog wel geprobeerd met een aantal wissels en door achterin één op één te gaan spelen, maar dat mocht niet baten.”

“Ik hoopte op een reactie van de groep na vorige week, die reactie kwam helaas te laat. Aan de andere kant is DVVA ook een goede en stugge ploeg, die ik bij de top 5 inschat dit seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat wij punten gaan pakken, maar we moeten wel weten dat het menens is vanaf minuut één”, aldus Renger.

Volgende week gaat OSV op bezoek bij Arsenal, terwijl DVVA thuis Zwaluwen ’30 ontvangt.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

DWS buigt vroege achterstand om tegen Arsenal

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)