Het clubhuis van Geuzen Middenmeer (Foto: website)

Inbraak bij Geuzen Middenmeer legt programma plat

Door een inbraak wordt er komend niet gevoetbald bij Geuzen Middenmeer. Donderdagnacht werden alle leidingen doorgeknipt, waardoor het voor de club niet mogelijk is om de thuiswedstrijden te laten plaatsvinden. De politie heeft inmiddels een forensisch onderzoek gestart.

Om half 4 ’s nachts werd er in het clubhuis op sportpark Middenmeer ingebroken. Alle leidingen werden doorgeknipt en het koperwerk is gestolen. Hierdoor is er geen water meer in het clubhuis, waardoor voetballen dit weekend onmogelijk is. De club kon zelf nog geen details geven over de daders en wacht het politie-onderzoek af.

“De politie moet nog kijken wanneer het onderzoek wordt gestart, zaterdag of maandag. Tot die tijd mogen we nergens aankomen”, zegt secretaris Jan van der Pol. “Het is heel vervelend, maar op last van de politie kan er dit weekend niet gevoetbald worden. De KNVB is hierover ingelicht en heeft dit meteen goedgekeurd.”

Geuzen Middenmeer moet noodgedwongen 28 thuiswedstrijden afgelasten. Of de wedstrijden volgend weekend wel doorgang kunnen vinden, is nog niet zeker. “Pas wanneer het forensisch onderzoek is afgerond, kunnen we met de loodgieter de schade herstellen. Dat zal een paar dagen duren”, aldus Van der Pol. De specifieke schade weet de club nog niet, al wordt er al rekening gehouden met enkele duizenden euro’s.

Verslag: Joachim van der Marck

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)