Indoorkampioen JOS Wgm op golfbaan

Afgelopen vrijdag 7 juni waren de gehele selectie en het bestuur van JOS Watergraafsmeer te vinden op de golfbaan van Borchland. Dit was de prijs voor het behaalde kampioenschap tijdens het Amsterdam Indoor afgelopen winter. JOS besloot om er de afsluiting van het seizoen van te maken. Onder een heerlijk zonnetje ging de selectie de golfbaan op, waar het bestuur zich nestelde op het terras.

Bij voetballers op een golfbaan gaat het er net even iets anders aan toe. Telefoontjes, een gekoeld drankje, geluiden bij het afslaan en een aparte puntentelling. Het hoorde er allemaal bij vrijdag. Voor een deel van de spelers was er de golfclinic door een professioneel golfster. Een ander deel van de selectie durfde zonder begeleiding de baan op.

Maurice Renger, Martijn Middelbeek, Paul Bekker en Arthur van Metelen
Maurice Renger, Martijn Middelbeek, Paul Bekker en Arthur van Metelen

Bij de clinic bleek Malvin Robert over nogal wat talent te beschikken. Bij de meer gevorderden kwamen Dion Glumac en aanvoerder Maurice Renger boven drijven. Renger zette tussendoor ook spits Paul Bekker nog even op zijn plaats.
Renger:’Kijk, je mag er dan 25 ingeprikt hebben, vandaag blijkt toch maar weer dat je totaal geen balgevoel hebt’.

Opvallende feiten waren verder dat Alex de Bruijne alles met de putter besloot te doen en dat Bas ter Haak meer in de bunker was te vinden dan op het gras. Trainer Sander Middelbeek kijkt terug op een geslaagde dag, die pas in de nacht werd afgesloten.
Middelbeek:’Ja een mooie dag, Vanaf deze plek wil ik Het Amsterdamsche Voetbal en Borchland bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prijs.’

Bunker Bas ter Haak
Bunker Bas ter Haak

 

Jaap Lorier chipt
Jaap Lorier chipt
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!