Home / Algemeen / Inschrijving 2e editie Amsterdam Indoor geopend

Inschrijving 2e editie Amsterdam Indoor geopend

Ook dit jaar is Het Amsterdamsche Voetbal weer media partner van het grootste indoor toernooi van Amsterdam; Amsterdam Indoor in Borchland. Ook deze editie is er weer voor iedereen de mogelijkheid om mee te doen. Van de jongste jeugd, recreatief en prestatief en vrouwen komen aan bod.

Het TOP toernooi wordt gespeeld van 26 tot en met 29 december. Tweede kerstdag wordt alleen gebruikt als we heel veel inschrijvingen hebben. Anders starten we pas op de 27ste. Net als vorig seizoen zal er een onderscheid gemaakt worden tussen teams die uitkomen in de hoogste afdelingen (Top tot en met 2e klasse) en de lagere klassen (3e tot en met 6e klasse). JOS Watergraafsmeer en VVA/Spartaan zijn de titel verdedigers.

Poster

Voor iedere club geldt dat ze maximaal twee teams morgen inschrijven. Als je zowel op zaterdag als zondag actief net mag je vier teams inschrijven!

Het toernooi zal gespeeld worden op drie velden met belijning in de Amstelhal. De afmetingen van de velden zijn vijftien bij dertig meter. In tegenstelling tot vorig seizoen is er door de organisatie voor gekozen om dit jaar niet met boarding te spelen.

Ook dit jaar heeft Borchland weer een aantal mooie prijzen beschikbaar gesteld. Voor alle speeldata en hoe je je kunt opgeven kun je lezen op de speciale pagina van Amsterdam Indoor!

Het Amsterdamsche Voetbal zal ook dit jaar weer opnamen maken van de finaledag op 29 december! Bekijk hier de reportage van 2012.

Voor meer informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Ricardo Hemmen via 020-5633367 of via r.hemmen@borchland.nl