Home / Algemeen / Inspiratieloos JOS/W’graafsmeer verliest

Inspiratieloos JOS/W’graafsmeer verliest

JOS/Watergraafsmeer leed vandaag een pijnlijke nederlaag. Op eigen veld gingen de bezoekers van De Meern er met 0-1 met de punten vandoor. Het zit niet mee voor JOS/Watergraafsmeer de laatste weken. En dat is ook aan het spel te zien. De wedstrijd begon met een minuut stilte voor Cees Snoeijs een persoon die zich 45 jaar voor de club heeft ingezet en afgelopen week was overleden. Na deze indrukwekkende stilte begon de wedstrijd met alweer een mutatie voor trainer Sander Middelbeek. Arthur van Metelen was afwezig wegens een schorsing van zijn opgelopen gele kaart in de wedstrijd tegen De Dijk verleden week en daar bovenop de lang geblesseerde spelers zou het wel eens een zware klus kunnen worden tegen De Meern uit Utrecht.

Maar JOS/Watergraafsmeer begon te slap aan de wedstrijd met weinig vechtlust en De Meern had geen kind aan de aanvalsdrang van JOS/Watergraafsmeer. Zelf bracht De Meern er aanvallend ook niet veel van terecht, met uitzondering dan in de 23e minuut, uit de enige kans die zij kregen en daar doeltreffend uit scoorde.0-1.

Je zou denken dat JOS/Watergraafsmeer wakker werd. Maar nee, het was en bleef inspiratieloos door te veel de lange bal te spelen en niet de combinatie te zoeken.

In de rust nam trainer Sander Middelbeek maatregelen en wisselde Enzo Maria voor Quinton Tjongahung Bhagwandin en Danny Hijzelendoorn voor Aldin Mehanovic. Dat bracht iets meer voetbal maar echt gevaarlijk werd JOS/Watergraafsmeer niet. De Meern daarentegen had ook al met de vroeg verkregen voorsprong vrede, dus viel er niet veel te genieten op sportpark Drieburg. De wedstrijd leek een beetje dood te bloeden maar in de 78e minuut keurde scheidsrechter de Vries een glas zuiver doelpunt van Jaap Lorier af op aanwijzing van de niet zo sportief vlaggende grensrechter van De Meern. Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar dus kreeg De Meern te veel vandaag. En het publiek veel te weinig.

De Lijnkijker

Send this to a friend