Ivo de Heus van Hollandia naar De Dijk

De kersverse hoofdklasser De Dijk heeft zich voor komend seizoen verstrekt met Ivo de Heus. De middenvelder komt over van topklasser Hollandia uit Hoorn.  Na Verschraagen, Van Emmerik is De Heus de derde aanwinst. Op een spits na is de selectie voor komend seizoen compleet.

De 25-jarige De Heus is momenteel met Hollandia nog verwikkeld in de strijd tegen degradtei in de Topklasse. Dit seizoen heeft hij al negen doelpunten op zijn naam staan. In 2011 maakte hij de overstap van De Zouaven naar de topklasser. De middenvelder kende ook nog een kortstondig avontuur in het betaalde voetbal. In het seizoen 2007/2008 speelde hij acht wedstrijden voor het inmiddels opgeheven AGOVV.

Ivo de Heus

Op jonge leeftijd verruilde De Heus De Zouaven voor de jeugdopleiding van Ajax. Via de jeugd van Willem II kwam hij bij AGOVV. Toen hij terugkeerde naar zijn jeugdclub in Grootebroek kam hij in aanraking met de huidige trainer van De Dijk, Juan Fernandez Coto.

Een stage bij Toronto FC van Aron Winter in 2011 liep op niets uit omdat de clubs eerst andere spelers moest zien kwijt te raken. In de zomer van 2011 stapte hij over naar Hollandia.

Naast de aanwinsten is het ook zeker dat de volgende spelers volgend seizoen aan de Schellingwouderdijk spelen:  doelman Michel van Kampen, verdedigers Alje Wiltenburg, Olaf Lindenbergh en Giovanny Sabajo, Xavier Amanda, Moaad El Aakel, Tim Ruder, Kwong-Wah Steinraht en Mostapha El Aamrani. Met de overige selectiespelers is de club nog in gesprek over een langere verbintenis.

 

Foto’s website Hollandia

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)