Home / Zondag 2b / IVV begint met overtuigende zege op Hooglanderveen
IVV

IVV begint met overtuigende zege op Hooglanderveen

Ook voor IVV startte zondag dan eindelijk de competitie. Vorige week werd het duel met DCG afgelast vanwege een coronageval, maar nu was iedereen gelukkig weer fit en gezond voor het duel met Hooglanderveen. De ploeg van Edwin Keizer startte de competitie goed: 4-2.

Hooglanderveen kwam na de 5-0 zege op FC Weesp vol vertrouwen naar Landsmeer en begon voortvarend. Het kwam al na een minuut of 5 op een 0-1 voorsprong. Bij een corner stond IVV te slapen en kon Menno Bos de 0-1 maken. De bezoekers kregen zelfs wat kansjes om op 0-2 te komen, maar daarna nam IVV het heft in handen.

Uit een voorzet van Alex Treuren vanaf links was het Ruben Adney die de gelijkmaker binnen kopte. Bij de tweede goal was Adney de aangever en kon Dylan van Os de bal binnen werken. 2-1 was ook de ruststand. Na rust liep de thuisploeg verder uit. Eerst was het Van Os die binnen kopte uit een voorzet van Treuren Vervolgens was het Adney die de vierde goal maakte, uit een aanval die opgezet werd door Wessel Westerhof en vervolgens de voorzet van Daniël Schermer. Daarna mocht Hooglanderveen nog wel de 4-2 maken via Ilias Bezzahi. Maar toen Menno Bos even later zijn tweede geel kreeg, gaf Hooglanderveen de strijd op.

Keizer was na afloop tevreden: “Je wilt natuurlijk graag winnen bij de competitiestart, dus ik ben hartstikke tevreden. Het was door de regen een zware wedstrijd op het gras, maar we hebben het goed gedaan en gedomineerd. Deze competitie is voor ons nieuw, dus we hebben nog weinig zicht op het niveau van de tegenstanders, maar tegen Hooglanderveen hadden we nog wat goed te maken na vorig jaar in de beker en dat hebben we nu gedaan.”

Donderdag mag IVV meteen weer aan de bak, want dan wordt het duel met DCG ingehaald.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Jos Spitteler 

 

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV
Send this to a friend