IVV Landsmeer

IVV laat in slotfase over zich heen lopen door HBC

IVV was in de eerste klasse voortvarend gestart, met twee zeges uit de eerste twee duels. Op bezoek bij HBC, dat ook naar de eerste klasse promoveerde, ging het stevig onderuit: 5-2.

Met vier goals was het Arno Dijkstra die voor de Heemstedenaren van grote waarde was. Al vroeg in de wedstrijd had hij de score op opvallende wijze geopend. IVV-goalie Mitchel Dijkstra stompte de bal tegen de onderkant van de lat aan, waarna zijn achternaamgenoot kon binnen koppen. Een paar minuten later kwam IVV op gelijke hoogte, nadat Dylan van Os Aldin Mehanovic wist te vinden. Er ontspon zich een levendig duel, met kansen voor beide ploegen. Zo raakte Dijkstra de paal en werd Daniël Schermer teruggefloten wegens buitenspel.

In de tweede helft nam HBC opnieuw de leiding, nadat IVV de bal verspeelde kon Jesse van Loen er 2-1 van maken. Weer kwam IVV snel terug, dit keer dankzij een goal van Daniël Schermer. Dijkstra wilde dat blijkbaar niet laten gebeuren en naam HBC bij de hand. Hij maakte in de laatste twintig minuten nog drie goals, waardoor HBC uiteindelijk met 5-2 van IVV won.

Door de nederlaag zag IVV op de ranglijst HBC passeren. De Landsmeerders staan nu derde. Volgende week krijgt IVV bezoek van Hoofddorp, dat dit weekend niet in actie kwam, omdat het duel met AGB was afgelast.

KNVB haalt alle duels van AGB voor dit weekend uit het programma

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV