Jack Honsbeek ziet eigen team niet winnen in HAV Poule

Komend weekend starten we met de vijftiende speelronde van de HAV Poule. De jackpot staat inmiddels op 500 euro. Op vrijdag geven we een trainer van een club uit onze regio ook de kans om zijn voorspelling te doen. Deze telt echter niet mee als het gaat om het winnen van de jackpot! Deze week is het de beurt aan Jack Honsbeek , trainer van zondag tweedeklasser Legmeervogels.

Tot nu toe hebben Bart Logchies (Ajax, zaterdag), Juan Fernandez Coto (De Dijk) en Charly Olf (Beursbengels) het het beste gedaan van de trainers .

Honsbeek denkt dat Chabab en HSC’21 de punten aankomend weekend moeten delen. De oefenmeester gaat er verder van uit dat AMVJ en AFC hun wedstrijden in de zaterdag tweede klasse A zullen winnen. Ook gaat Honsbeek uit van zeges voor Soest en JOS Watergraafsmeer. Tot slot denkt de trainer van Legmeervogels dat zijn eigen duel tegen Weesp in een gelijkspel zal gaan eindigen.

Honsbeek verwacht een mooie wedstrijd aankomende zondag: “Weesp is een ploeg die goed meedoet en er uitstekend voor staat in de tweede periode. Ik verwacht een duel waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Er is tussen Legmeervogels en Weesp  amper verschil in kwaliteit, mede daarom denk ik  dat het duel in een gelijkspel zal gaan eindigen.

Doe je nog niet mee met de enige amateurvoetbal Poule in Amsterdam voor het amateurvoetbal en denkt je het beter te weten dan Jack Honsbeek?  Schrijf je dan nu hier gratis in! Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden en je voorspelling achter te laten op dit bericht of op onze Facebookpagina. Ook kan je voorspelling worden gemaild naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl De Jackpot wordt uitgekeerd als iemand alle zes de wedstrijden goed heeft voorspelt. Dit seizoen hebben we al twaalf winnaars gehad!

De voorspelling van Jack Honsbeek ziet er als volgt uit:

Honsbeek