Een jaar geleden vertrok Dibi bij Chabab voor een avontuur op de Malediven.

Jamal Dibi per direct weg bij EDO

Amsterdammer Jamal Dibi is per direct weg bij Topklasser EDO uit Haarlem. Dat bevestigde trainer Roy van de Mije zondag tegen over RTV Noord Holland. Ook een andere Amsterdammer is bij een andere Haarlemse club, Koninklijke HFC, op een zijspoor gezet.

Dibi kwam na de start van de competiitie over van de Maladiven naar EDO. Eerder speelde hij voor Chabab. Dibi kon zich niet meer vinden in een reserve rol bij de Haarlemmers. Dibi leverde afgelopen week zijn spullen in. “Hij had al kenbaar gemaakt moeite te hebben met een rol op de bank”, zo legt trainer Roy van der Mije uit aan RTV Noord-Holland. “Dit weekend wilde ik iets anders proberen en zou hij als reserve beginnen. Daarop heeft hij zijn spullen ingeleverd.”

Dibi reageert tegen over Topklasse.com als volgt: ”Zaterdag werd ik gebeld door de trainer dat ik op de bank zou zitten en dat hij daar eigenlijk geen reden voor had. Hij gaf zelf ook aan dat ik wekelijks één van de betere ben. Ik vind dat onrecht en daar heb ik moeite mee. Vandaar dat ik er ook meteen mee ben gekapt. Als je mij terecht op de bank zet ben ik de eerste die gaat zitten, maar dat was nu niet het geval.” Zijn teamgenoten schrokken van het nieuws. ”Helaas horen dit soort dingen er ook bij.” Dibi is momenteel topscorer van EDO met vijf doelpunten. Zijn vertrek zal dus ook op dat gebied een gemis zijn.

Lionel Frederik werd door trainer Pieter Mulder van Koninklijke HFC uit de eerste selectie gezet. Frederik heeft een aantal afspraken geschonden en werd uit de selectie verbannen. Voor de winterstop speelde de Amsterdammer Fredrik veertien wedstrijden waarin hij twee keer scoorde.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)