Home / Algemeen / Jamèl Magnée (ZSGOWMS) keert terug bij Purmersteijn

Jamèl Magnée (ZSGOWMS) keert terug bij Purmersteijn

Jamèl Magnée draagt volgend seizoen weer het shirt van Purmersteijn. De 28-jarige verdediger vertrok drie jaar geleden vanuit Purmerend naar ZSGOWMS en komt na de zomer terug voor het nieuwe zaterdagelftal, dat in de vierde klasse begint.

“Ik heb drie hele leuke jaren bij ZSGOWMS gehad, maar ik vond het nu een mooi moment om weer met vrienden en lekker in de buurt te gaan voetballen”, zegt Magnée, die komend seizoen weer in zijn woonplaats Purmerend gaat spelen. Voor zijn periode bij ZSGOWMS droeg hij vijf seizoenen het shirt van Purmersteijn. “Er gaan een hoop oud-ploeggenoten naartoe die mij vaak genoeg gebeld hebben. Ik twijfelde alleen nog over het niveau. Het was even schrikken toen ik hoorde dat ze in de vierde klasse moeten beginnen. Ik had gehoopt dat ze iets hoger konden beginnen en heb toch altijd redelijk op niveau gespeeld. Dit is dus een flinke stap achteruit.”

Met Magnée hebben de Purmerenders de selectie voor volgend seizoen rond. Naast de eerder aangekondigde versterkingen komen ook Sonny Punt (ZOB), Damian Tjon-A-Hung (Legmeervogels), Ronnie Roomeijer (FC Purmerend), Owairon Cleonise (Buiksloot), Dave Hiddes (HBOK), Ricardo Stam (De Rijp), Samir Alilouch (EVC) en Jermaine Ristie (De Kennemers) naar het nieuwe zaterdagelftal. “Als je kijkt naar de namen moeten wij kampioen worden. Het voordeel is bovendien dat iedereen elkaar kent, dus dan heb je iets sneller een team staan.”

Voordat hij terugkeert in Purmerend, hoopt de centrale verdediger het seizoen eerst goed af te kunnen sluiten bij ZGSOWMS. “Het is belangrijk dat wij in de tweede klasse blijven. Gezien het vertoonde spel en onze kwaliteiten hadden wij hoger moeten staan, maar dat is nu geen excuus. Wij moeten zondag van Abcoude winnen en ons dan in de nacompetitie veilig spelen. Dat gaat ons denk ik wel lukken.”

Foto boven: John Beckman