Home / Algemeen / Jason Halman (Zeeburgia) kiest voor Rijnsburgse Boys

Jason Halman (Zeeburgia) kiest voor Rijnsburgse Boys

Jason Halman verruilt na dit seizoen Zeeburgia voor Rijnsburgse Boys. De begeerde 19-jarige aanvaller liep onder meer stage bij Helmond Sport, Lommel United en FC Twente. Nu heeft hij voor de Derde Divisie zaterdag en de Bollenstreek gekozen.

“Ik ben hier terecht gekomen via mijn zaakwaarnemer Joes Blackborn, die zelf bij Rijnsburgse Boys heeft gespeeld. Hij raadde mij aan voor Rijnsburg te kiezen, omdat dit goed is voor mijn ontwikkeling en omdat het een mooie vereniging is”, zegt Halman op de clubwebsite van zijn nieuwe club. “NEC (waar hij één seizoen in de jeugd speelde, red.) kwam te snel. Toen ging ik in één keer van A naar Z, maar beter voor mij is om eerst van A naar B te gaan.”

De spits, in zijn debuutseizoen bij de zondag eersteklasser goed voor elf doelpunten, trainde al enkele keren mee in Rijnsburg en zag zijn nieuwe ploeg ook een paar keer aan het werk. “Alles gaat een stuk sneller en het spel ziet er goed uit. Door hard te trainen hoop ik me in de kijker te spelen. Voor concurrentie ben ik niet bang. Ik weet wat ik kan. Ik hoop er iets moois van te maken volgend seizoen.”

Foto: Rijnsburgse Boys

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)