Je eigen samenvatting via SMOOVZ

Iedere week maken wij met Het Amsterdamsche Voetbal een samenvatting van de wedstrijd van de week. Maar vanaf nu is er de mogelijkheid om je eigen samenvatting te maken. Via SMOOVZ is het nu mogelijk om via je telefoon beelden aan andere te tonen. Alle beelden die van een wedstrijd gemaakt zijn worden samen gevoegd.

Het Amsterdamsche Voetbal ondersteunt dit initiatief en is een samenwerking aangegaan met SMOOVZ. Op deze manier hopen we meer doelpunten te kunnen tonen van wedstrijden uit onze regio.

Met wekelijks meer dan 33.000 wedstrijden is amateurvoetbal veruit de grootste sport in Nederland. Ruim 1,2 miljoen actieve leden voetballen met veel plezier en respect voor elkaar. Hoogste tijd om dat ook te laten zien! SMOOVZ is er om op een positieve en betrokken manier de mooie momenten van het amateurvoetbal te delen.

Momenteel wordt er bij verenigingen vooral gebruik gemaakt van wedstrijdverslagen met foto’s. Dit terwijl videobeelden vaak meer zeggen dan 1000 woorden. Spelers zien die mooie goal graag terug en trainers gebruiken graag beelden als leermiddel om een spelsituatie uit te leggen. Ook de clubbestuurders, vrijwilligers en betrokken ouders die niet bij de wedstrijd aanwezig kunnen zijn, kunnen live via SMOOVZ op de hoogte blijven.

Initiatiefnemer en oprichter Martijn Zoomers: “ Wij hopen op deze manier weer de mooie dingen van het voetbal te laten zien. Iedere wedstrijd heeft wel een mooi moment die je aan anderen wilt laten zien. Via SMOOVZ kan je het nu met iedereen delen. Dat geldt natuurlijk voor alle elftallen en niet allen voor de eerste teams.”

Mathijs Groenewoud: van Het Amsterdamsche Vioetbal “ Wij denken via deze samenwerking weer iets aan de website toe te kunnen voegen. Beelden zeggen veel en de reacties die wij krijgen op onze samenvattingen zijn erg positief. Ik denk dat SMOOVZ een mooie aanvulling kan zijn. Al zijn we natuurlijk wel afhankelijk van de beelden die supporters uploaden.Wij hopen dat dat in grote getale gaat gebeuren. Dat is mooi voor iedereen”

Iedereen die zich inzet om het amateurvoetbal positief op de kaart te zetten, wordt beloond met virtuele punten. Hoe meer punten je verdient, hoe groter de kans op mooie prijzen voor jou, je team of zelfs een nieuwe sponsor voor jouw club!  Bekijk het instructie filmpje en download de app om aan de slag te kunnen.

[tubepress video=”hyrO2H1v2O8″ embeddedHeight=”356″ embeddedWidth=”580″ title=”false” showInfo=”false” views=’false’ length=”false” ]  

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)