Jerghinio Sahadewsing ook per direct weg bij De Dijk

Jerghinio Sahadewsing maakt geen deel meer uit van de selectie van tweededivisionist De Dijk. De aanvallende middenvelder, die in de zomer overkwam van Quick Boys, heeft besloten zijn contract in te leveren.

Sahadewsing is daarmee al de achtste speler dit seizoen die de club voortijdig verlaat. Vanwege alles wat er aan de Schellingwouderdijk is gebeurd, heeft hij het plezier in het voetbal verloren. “En dat heeft verder niks te maken met dat ik niet zoveel gespeeld heb als ik had gewild. Ik heb altijd een prima relatie gehad met Jochem (Twisker, de trainer red.) en vind hem een prima mens en trainer.”

Eerder besloten keepers Jeroen Verhoeven en Stan Bijl te stoppen. Nabil el Gourari, Mostapha el Aamrani, Achmed Ahahaoui en Giovanni Sabajo zijn na het vertrek van hoofdsponsor Heino Braspenning ook niet meer in actie gekomen. Verdediger Dyllan Lanser besloot aan het begin van het seizoen al te stoppen.

Daarmee telt de selectie van De Dijk nog maar zeventien spelers en een keeper (Nick Borgman). Trainer Jochem Twisker, die door de club inmiddels ook de functie van technisch manager bekleed, is drukdoende om zijn selectie weer op peil te krijgen. Van het bestuur heeft hij toezeggingen gehad dat het mogelijk is om spelers aan te trekken. “Daar zijn we inderdaad mee bezig, maar ik kan je echt nog geen namen noemen.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)