Home / Algemeen / Jethro Abram langer door in Hoofddorp: “Veel potentie in club en spelersgroep”

Jethro Abram langer door in Hoofddorp: “Veel potentie in club en spelersgroep”

Wanneer de liefde van twee kanten komt, hoef je niet moeilijk te doen over een langer verblijf. Daarom heeft Jethro Abram ook zijn contract als trainer van Hoofddorp verlengd. De oefenmeester gaat daarmee voor zijn tweede seizoen bij de zondag eersteklasser.

Lang hadden beide partijen niet nodig om de liefde te bekrachtigen met een nieuw contract. Binnen tien minuten waren ze er al uit. “Ik heb het prima naar mijn zin en zie nog heel veel potentie in de club en spelersgroep. Het is een leuke groep om mee te werken, het is dichtbij huis. Dan zie ik geen reden om weg te gaan”, zegt Abram.

De oefenmeester ziet voldoende rek in de huidige spelersgroep. Naast het inpassen van eigen jeugd mogen de prestaties een stuk stabieler. Hoofddorp sloot het kalenderjaar in de grote middenmoot af als nummer acht, met veertien punten uit elf wedstrijden. “Iedereen denkt: Hoofddorp is goed, maar dit is na lange tijd pas weer het tweede seizoen in de eerste klasse. Als je naar alle statistieken kijkt, is het tweede seizoen als promovendus vaak het lastigste. Het gaat ook met vallen en opstaan.”

 

Foto: Minke Wiggerink