Jimmy Simons gaat voor vierde seizoen bij Hoofddorp

Jimmy Simons heeft zijn contract bij zondag tweedeklasser Hoofddorp met een jaar verlengd. Hierdoor gaat de oefenmeester volgend seizoen voor zijn vierde jaar bij Hoofddorp. Onder zijn leiding staat de ploeg halverwege het seizoen op een elfde plaats in de zondag tweede klasse B.

Zowel bij het bestuur als binnen de huidige selectie is grote tevredenheid over Simons en zijn vakmanschap als trainer/coach. De oefenmeester voelt zich thuis binnen Hoofddorp en ziet voldoende perspectief voor de toekomst. “Alle partijen zijn zeer tevreden met de contractverlenging, waarbij het bestuur de kwaliteiten, de visie, de ingezette koers en de gedrevenheid van Jimmy Simons van grote waarde acht. Met de contractverlenging is op het trainersfront binnen Hoofddorp rust en continuïteit gecreëerd, die noodzakelijk zijn voor de tweede helft van dit seizoen”, zo laat de club in een persbericht weten.

Simons wil er de komende maanden alles aan doen om met goede prestaties en resultaten dit seizoen op een succesvolle manier af te sluiten. Onder het motto “samen de schouders eronder” moet de basis gevormd worden voor een toekomstige sprong naar de felbegeerde eerste klasse”, meldt de club. Die kans liep de tweedeklasser vorig seizoen mis toen VVIJ in de finale van de nacompetitie middels strafschoppen te sterk was.

Foto boven: Minke Models

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)