Joey van Lemmeren na een seizoen alweer weg bij WV-HEDW

Joey van Lemmeren gaat WV-HEDW al na een seizoen verlaten. De aanvaller werd afgelopen seizoen kampioen met de club uit Amsterdam-Oost, maar zal volgend seizoen met Pancratius in de zondag tweede klasse uitkomen.

“Ik werk op donderdag en vrijdag tot laat in de horeca en het was voor mij moeilijk te combineren. Als je tot laat moet werken is het moeilijk om de dag erna 100% fit op het veld te staan”, zegt Van Lemmeren. “Ik had het hier heel erg naar mijn zin en over speeltijd ook niet te klagen dus ik vind het ook wel jammer dat ik hier wegga.”

Van Lemmeren werd met WV-HEDW kampioen in de tweede klasse waardoor de aanvaller met zijn overstap een avontuur in de eerste klasse misloopt. “Dat is zeker jammer. Maar ik hoop volgend seizoen met Pancratius kampioen te worden of anders via de nacompetitie te promoveren. Als dat lukt spelen we het seizoen daarna ook gewoon in de eerste klasse.”

Van Lemmeren heeft al met Pancratius meegetraind en kent ook veel jongens die bij de club voetballen. “Ik heb er enorm veel zin in. Een vriend van me vroeg al jaren aan me om daar te komen spelen en ik heb nu een paar keer meegetraind. Gelukkig was de trainer ook gecharmeerd van me en kan ik daar volgend seizoen gaan voetballen.”

Inmiddels heeft Van Lemmeren de eerste gesprekken met Bart Janssen achter de rug. “Het is de bedoeling dat ik volgend seizoen in de punt van de aanval ga spelen. En hopelijk ga zorgen voor doelpunten of als aanspeelpunt. Een basisplaats kan hij me niet beloven want je begint bij een nieuwe club toch weer op nul. Maar ik ga hard knokken om volgend seizoen in de basis te moeten starten en hoewel hij me niks kan beloven heb ik er wel vertrouwen in dat dit ook gaat lukken.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Hans van Beek

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)