JOGA Fortius gaat samenwerken met Dream Team Academy

JOGA Fortius en Dream Team Academy gaan de komende jaren met elkaar samenwerken. De hoog aangeschreven academie moet de Amsterdamse voetbalclub helpen de volgende stap te zetten in de nieuwe koers van de club.

Hoogste niveau

“Voor ons beiden is het een uitgelezen mogelijkheid om onze jeugd op het hoogste niveau te brengen”, laat JOGA Fortius weten. “Bovendien kunnen we de grootste talenten uit de regio Amsterdam verder ontwikkelen. We kijken enorm uit naar deze ontwikkeling binnen de club en zijn ervan overtuigd hiermee onze huidige JOGA Fortius-spelers en -familie iets extra’s te bieden.” De vereniging benadrukt dat de samenwerking normaliter niet van korte duur gaat zijn. “Beide partijen hebben uitgesproken om een samenwerking voor de lange termijn af te sluiten. Dat maakt het mogelijk om met onze jeugdteams op de hoogste divisieniveaus te komen.”

Dream Team Academy

De academie is in 2013 opgericht en telt inmiddels bijna tweehonderd leden. In de loop der jaren boekte Dream Team Academy meerdere successen en leidde het spelers op voor BVO’s als Ajax, AZ, FC Utrecht, PSV en FC Volendam. Hoofdjeugdopleiding Orson Naarendorp én alle DTA-spelers en -trainers zullen de komende periode aansluiten bij de jeugdopleiding van JOGA Fortius.

JOGA Fortius

De Amsterdamse vereniging JOGA Fortius ging in de zomer van 2019 een samenwerking aan met een Amerikaanse urban voetbalclub uit Washington DC. “JOGA is op dit moment voornamelijk met de jeugdafdeling bezig en het overbrengen van Amerikaanse spelers om hier een clinic te volgen”, vertelde voorzitter Kick Pullen eerder. De ambities moeten met Dream Team Academy een positief gevolg krijgen.

Tekst: Jordi Smit
Foto: JOGA Fortius

JOGA Fortius stelt Jermaine Holwijn aan als nieuwe hoofdcoach

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)