John Limon blijft langer bij DCG: “Mijn hart ligt hier”

Het succesverhaal van DCG krijgt zijn vervolg onder leiding van trainer John Limon. De trainer heeft zijn contract bij de zondag tweedeklasser met een jaar verlengd, al moeten er nog een paar details worden uitgewerkt. “Ik ben heel tevreden, mijn hart ligt hier bij DCG.”

Lang hoefde er niet over gesproken te worden. “Het was snel rond, het is altijd de intentie van mij en het bestuur geweest om langer met elkaar door te gaan”, zegt Limon, die heel tevreden is met zijn contractverlenging. “Mijn hart ligt hier bij DCG. De spelersgroep ging er ook vanuit dat ik zou blijven, binnenkort zullen we het er met elkaar over hebben.”

De oefenmeester gaat dan voor zijn vierde seizoen bij DCG. Onder zijn leiding werd de ploeg vorig seizoen met afstand kampioen in de derde klasse. Momenteel staat de promovendus zelfs bovenaan in de zondag tweede klasse B. Daar werd tijdens de winterstop nog optimaal van genoten tijdens een trainingskamp in het Spaanse Torremolinos.

Limon

“Het was een geweldig trainingskamp. We hebben een goede afwisseling gevonden tussen plezier en fit worden. Ons doel was om productiever te zijn dit trainingskamp. Vorig jaar leverden we te weinig arbeid in het buitenland en begonnen we de tweede seizoenshelft wisselvallig. Dat hopen we nu beter te doen.”

In de tweede seizoenshelft, die op 25 januari van start gaat op bezoek bij De Meteoor, wil DCG de lijn van het eerste half jaar door te zetten. “De eerste seizoenshelft is goed verlopen, maar we zijn nog wel altijd aan het leren. Tactische dingen, sterk blijven voetballen. Het is moeilijk om te roepen dat wij een serieuze kandidaat voor het kampioenschap zijn, maar de groep is gretig genoeg.”

Foto’s Jeroen de Kock

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)