John Limon stapt per direct op als trainer van DCG

John Limon heeft donderdagavond te kennen gegeven zijn functie als hoofdtrainer van zondag tweedeklasser DCG per direct neer te leggen. Eerder dit seizoen werd al bekend dat het contract met Limon niet werd verlengd.

DCG staat op momenteel op een teleurstellende achtste plaats en maakt een wisselvallig seizoen door. Limon zegt op de website van DCG: “Ik heb deze beslissing genomen vanwege de tegenvallende resultaten en om DCG de ruimte geven een andere koers te kiezen. Na zeven jaar prettige samenwerking, waarvan de laatste vier als hoofdtrainer, kan ik terugkijken op een succesvolle periode bij DCG.”

Voorzitter Peter Gerekink: “John heeft drie fantastische seizoenen gedraaid, maar dit seizoen zijn de prestaties minder. DCG is, na een aantal mindere wedstrijden, nog niet veilig. Met nog zes wedstrijden te spelen zijn wij het met John eens dat de spelersgroep een nieuwe prikkel nodig heeft om de gewenste punten te behalen.”

Het seizoen wordt afgemaakt door technisch manager Brian Veldhuizen, geassisteerd door Kamal El Makrini. Voor het seizoen 2016-2017 is Danny van der Moot als hoofdtrainer aangesteld.

Foto John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG