Foto Wim Poelstra: Jonathan Richard scoorde twee keer in de kampioenswedstrijd

Jonathan Richard (OFC) keert terug op ‘oude nest’ bij AFC

Topklasser AFC heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jonathan Richard. De aanvoerder van zondag eersteklasser OFC keert terug bij  de club waar hij al vele jaren speelde. Richard is de eerste nieuwe aanwinst voor de koploper van de Topklasse.

Enkele jaren geleden speelde Richard samen met de huidige eerste elftal spelers Daan Sutorius en Mitchell Theuns in een jeugdelftal van AFC. Sutorius en Theuns hebben inmiddels de A-selectie gehaald. Vanaf komend seizoen geldt dat ook voor Richard. De middenvelder en aanvoerder van OFC keert na een aantal jaar dus weer terug bij AFC.

AFC heeft inmiddels ook overeenstemming bereikt met de broertjes Patrick. Enrico en Joshua zullen ook volgend seizoen te bewonderen zijn bij de Topklasser. Vanuit de A1 maakt Jermano Huwae de overstap naar de A-selectie.

Joost Heij zal AFC verlaten. De spits ging een verbintenis aan met zaterdag Hoofdklasser Ajax. Later meer over de overgang van Heij naar Ajax.

Eerder maakte AFC al bekend dat ook  Topscorer Tim Wulffraat, doelman Youssef el Abdalloui, Marien Willemsen, Geoffrey Galata, Magid Jansen, Guido Moelee, Wout Meulemans, Laurens Samsom, Pepijn Kluin, Daan Sutorius en Mitchell Theuns nog minimaal een jaar voor AFC zullen spelen.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)