Foto de Gelderlander: Heimens namens VVSB in actie tegen De Treffers

Jordy Heimens (VVSB) keert bij WVHEDW terug in Amsterdam

Zaterdag eersteklasser WVHEDW heeft zich voor komend seizoen versterkt met vier nieuwe spelers. De ploeg van Martin van Steenvoorden is nog niet zeker van lijfsbehoud, maar volgend seizoen zullen er sowieso een aantal nieuwe namen te zien zijn in Amsterdam-Oost. Zo heeft de eersteklasser met Jordy Heimens (VVSB) een nieuwe doelman.

Op de achtergrond zijn de Amsterdammers druk bezig om de selectie te versterken, terwijl het nog niet zeker is op welk niveau WV-HEDW volgend seizoen actief is. Teammanager Djoere de Jong liet afgelopen zaterdag weten dat de selectie versterkt wordt met in ieder geval vier nieuwe spelers. Eén van die versterkingen is VVSB-doelman Jordy Heimens. De reservedoelman van de Topklasser moet de vertrekkende Gregory Martin (EDO) op moet volgen. Heimens was eerder al actief voor Chabab en DWV (nu Buiksloot).

Jordy heimens

Na een jaar als reservedoelman bij de zondag Topklasser uit Noordwijkerhout, hoopt de doelman in Amsterdam weer aan spelen toe te komen. “Het is niet fijn als je als doelman op de bank moet zitten toekijken. Ik ben het plezier in het voetballen verloren en die hoop ik bij WV-HEDW weer terug te vinden. Na gesprekken met Martin van Steenvoorden heb ik een positief gevoel gekregen, dus ik kijk er naar uit om weer in Amsterdam onder de lat te staan.”

WV-HEDW staat er in de competitie niet goed voor, maar Heimens heeft vertrouwen in zijn nieuwe werkgever. “Ze hebben een goede ploeg, dus ik denk dat ze zich via de nacompetitie veilig zullen spelen. Daar hebben ze de kwaliteiten voor. En eerste klasse of tweede klasse, ik heb er zin in om weer aan de slag te kunnen. Het voelt voor mij niet als een stap terug, maar een stap vooruit. Ik heb er namelijk weer zin in.”

Max Ribbens maakte de overstap van Zeeburgia naar WVHEDW
Max Ribbens maakte de overstap van Zeeburgia naar WVHEDW

Naast Heimens is er nog meer in de verdediging geïnvesteerd. Het vertrek van Robbert Stuut naar HBOK wordt opgevangen met de komst van twee nieuwe verdedigers: Max Ribbens (Zeeburgia) en Ahmed Chalile (Ter Leede). De vierde versterking voor de Amsterdammers is Pancratius-middenvelder Sander Aznar Martinez, als vervanger voor de vertrekkende Ashraf Azzouz (HBOK).

Foto boven RTVNH

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!