Cor te Bosch

JOS en Swift allebei een punt: ‘Geen hoogstaand duel in de Watergraafsmeer’

JOS Watergraafsmeer en Swift speelden zaterdag in een matige derby gelijk tegen elkaar. Beide ploegen misten creativiteit en er waren nog te weinig echte kansen. De ploegen kregen allebei een punt met 0-0, maar had JOS/ Watergraafsmeer het overwegend moeilijk tegen een goed georganiseerd en hard werkend Swift dat meer verdiende maar niet kreeg.

Trainer Jimmy Simons van Swift was dan ook teleurgesteld met het resultaat. Hij vond dat zijn team meer verdiende dan een punt en zag geen bloedeloos gelijkspel. “We hebben alles op orde, zeker fysiek en conditioneel en voetballend deden we het goed,” aldus Simons. “De eerste helft hadden we behoorlijke mogelijkheden, in de tweede helft iets minder. Wij waren de betere ploeg, werkten hard en verdienden eigenlijk wel drie punten. Maar ja, dan moeten we wel eens een doelpunt leren maken.”

Maximum

Collega Cor ten Bosch van JOS Watergraafsmeer was daarentegen redelijk tevreden met een punt. “We waren niet goed genoeg vandaag, maar we hebben hard gewerkt. We lieten het niet zien,” aldus ten Bosch. “Een punt was het maximum voor ons. Ik vond het voetballend niet wat je van een Amsterdamse derby mag verwachten. Swift moest nog echt om weg te komen uit de gevarenzone en dat merkten we. Eerlijk; het viel me tegen van ons. We willen toch zo hoog mogelijk eindigden en dan hadden we ons anders moeten presenteren.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde divisie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!