JOS kan alleen niet winnen in HAV Poule, vier leden met 5 goed!

JOS Watergraafsmeer heeft in de competitie tot op heden geen klagen maar in de HAV Poule wil het maar niet lukken. Deze week waren een aantal spelers van de club er trouwens dichtbij. Maar dat telt niet. Komend weekend staat de jackpot op 300 euro!

Twee wedstrijden op zaterdag en vier wedstrijden op zondag goed voorspellen. Dat was de opgave het afgelopen weekend. OP zaterdag ware er nog precies twee deelnemers over die de jackpot van 250 euro konden winnen. Ineke Hofland en Patrick Lokken, beiden van JOS Watergraafsmeer, voorzagen dat Ajax gelijk  ging spelen en DVVA bij Beursbengels zou winnen.

Op zondag was het, achteraf gezien, een stuk eenvoudiger aangezien de vier thuisploegen wisten te winnen. Lokken voorspelde alles goed behalve De Dijk – Hollandia. Daar vulde hij een gelijkspel in. DE jackpot is dus niet gevallen.

Elf deelnemers hadden er uiteindelijk vijf goed maar voor ons was de spanning er dus op zaterdag al een beetje af. Onder hun o.a. Martijn Middelbeek en Tom Verhoek, keeper en assistent-trainer van JOS, Milan de Wijs (AFC), Mick Romer (Monnickendam) en Bram van den Driest (AMVJ). Ook Arno Maarse van Voetbal in Aalsmeer had er vijf goed.

Komend weekend kunnen jullie het weer proberen als de jackpot staat op 300 euro. Het enige voorbehoud is of er voldoende leuke wedstrijden zijn (inhaal en beker programma!) om een mooie HAV Poule samen te stellen! Dat lezen jullie morgen!

De juiste uitslag van afgelopen weekend:

uitslag

 

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!