JOS kent mooi trainingskamp in Oostende

Zondag eersteklasser JOS Watergraafsmeer is er klaar voor de ontmoeting met DEM van aanstaande zondag. De koploper kende afgelopen weekend een zeer geslaagd trainingskamp in het Belgische Oostende. Zoals bekend bij JOS werd er niet alleen getraind. Een vol programma zorgde voor de nodige teambuilding.

groep

Afgelopen vrijdag vertrok de ploeg van Sander Middelbeek met een luxe touringcar van Meering naar Oostende. De eerste dag stond in het teken van ontspanning. Discobowlen en een avond stappen in Brugge moest het startsein zijn van een mooi teambuildingsweekend.

winnars 6 vs 6

Zaterdag werd pittig getraind op het complex van eersteklasser KV Oostende. De training werd afgesloten met een zes tegen zes competitie waarbij de ‘ervaren’ trainingskamp gangers aan het langste eind trokken. De middag werd na een uurtje rusten besteed aan een voetvolley toernooi. In Sporthal de Koninklijke Stallingen werd drie tegen drie gespeeld. Winnen stond voorop en als het ook maar even uitkwam werden de spelregels aangepast om maar aan de goede kant van de score te blijven.

Indoor

Ook het avondprogramma stond in het teken van teambuilding. De jarige Thierry van der kooye stond in het middelpunt bij een workshop cocktail maken, die vervolgens werd gevolgd door een cocktail test. De hoofdprijs was voldoende om de gehele groep te belonen.

cocktail

Na een kort nachtje stond de zondag in het teken van ontspanning. Een strandwandeling en een bezoek aan het zwembad op het programma. Na thuiskomst op Sportpark Drieburg kon iedereen terugkijken op ene geslaagd trainingskamp waar voetbal voor even bijzaak was.

 

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)