JOS: Renger blijft, Bekker komt

JOS Watergraafsmeer is  druk doende met de selectie voor komend seizoen. De ploeg van Sander Middelbeek wordt in ieder geval versterkt met Paul Bekker van topklasser HBS. Belangrijker is misschien nog wel dat sterspeler  Maurice Renger en andere basispelers de club trouwe zullen blijven.

Bekker is een linksbenige aanvaller die al 22 jaar uitkomt voor HBS uit Den Haag. De 28-jarige Hagenaar promoveerde vorige jaar met HBS naar de topklasse maar woont al anderhalf jaar in Amsterdam. Bekker: “Ik ben het vier keer per week reizen van Amsterdam naar Den Haag een beetje zat aan het worden. Dat ik op zoek ging naar een club in Amsterdam was dus wel logisch.  Ik ben blij met JOS Watergraafsmeer”.  De club laat op haar website weten dat het zeer blij is met de komst van Bekker.

Naast de komst van Bekker heeft de club ook overeenstemming bereikt met een aantal basisspelers om ook komend seizoen voor JOS Watergraafsmeer uit te komen. Vooral het blijven van dirigent Maurice Renger en Alex de Bruijne is opmerkelijk. Beide spelers  stonden in de belangstelling van andere clubs maar blijven de club dus trouw. Ook Ivo Pas, Arthur van Metelen, Richard Lynch, Danny Hijzelendoorn, Chamiel Hok a Hin en Youri Patinama hebben aangegeven te zullen blijven in Amsterdam-Oost.

Keepers Elo Boschma en Joeri Hartemink spelen volgend jaar ook bij JOS Watergraafsmeer.

foto: Piet Pas

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)