Home / Homepage / JOS verder met Middelbeek

JOS verder met Middelbeek

Sander Middelbeek is ook komend seizoen hoofdtrainer van zondag eersteklasser JOS Watergraafsmeer. Vanavond heeft het bestuur dat aan de spelers medegedeeld. Het wordt het tweede jaar voor de jonge trainer.
Middelbeek was vorig seizoen nog assistent van Bart Logchies en schoof na zijn vertrek naar Ajax door naar de positie van hoofdtrainer. Secretaris Rutger Punt verwoorde de contractverlenging als volgt: “Wij houden als club van Amsterdamse gezelligheid en prestatie. Dat willen wij uitdragen en Sander past precies in dat plaatje”. Middelbeek werkt momenteel met een jonge ploeg waarvan er zelfs een aantal spelers zijn met wie hij nog samen heeft gespeeld. Punt: “We hebben er alle vertrouwen in en hebben Sander ook gezegd dat het halen van de hoofdklasse geen vereiste is maar wel dat we zo hoog mogelijk willen spelen”.
Of Middelbeek volgend seizoen met dezelfde selectie kan werken is nog maar de vraag. De geruchtenmachine is namelijk al behoorlijk op gang. Zo zou Alex de Bruijne bijvoorbeeld in de belangstelling staan van AFC.