JOS Watergraafsmeer en Bekker scoren

JOS Watergraafsmeer moest vandaag op komen draven om slechts twintig minuten te spelen tegen Hercules. Bij de vorige editie werd de wedstrijd gestaakt wegens een ernstige blessure van Ralf Hovestad van Hercules. De twintig minuten waren achteraf zeer vruchtbaar. Voor het team, maar ook voor het individu Paul Bekker. In de strijd om het BvCM topscorerklassement wilde zijn ploeggenoten hem helpen en dit lukte. Bekker scoorde in de twintig minuten tweemaal en neemt daarmee voorlopig de leiding over van Rachid El Yaghmouri.

Hercules begon het restant van de wedstrijd met de weer herstelde Ralf Hovestad waarvoor de vorige wedstrijd moest worden gestaakt. JOSWatergraafsmeer begon furieus aan het vervolg met meteen een schot van Maurice Renger die op lat uit elkaar spatte. De toon was gezet dat er voor Hercules vandaag niets te halen viel. Het was tenslotte topscorer Paul Bekker die de score op 3-0 zette en daarmee deed hij de wedstrijd op slot en Hercules gaf zich gewonnen. Ivo Pas schoot de 4-0 er mooi in en de JOSWatergraafsmeer ploeg deed er alles voor om Bekker naar Barcelona te spelen, maar dat lukte niet. Bekker miste twee op gelegde kansen, maar was toch degene die de stand op 5-0 zette en die was om in te lijsten. Hij krulde de bal in de uiterste rechter bovenhoek, onhoudbaar voor de keeper van Hercules. Met nog enkele minuten te spelen werd Ivo Pas de diepte in gestuurd. Hij was niet zelf zuchtig en liet Bekker zijn derde van de middag maken, maar daar dacht de scheidsrechter anders over en keurde de goal ten onrechte af.

Al met al waren het enerverende 20 minuten die voor Bekker heel vruchtbaar waren, want hij neemt de leiding over in het BvCM topscorerklassement

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)