Home / Derde Divisie zondag / JOS Watergraafsmeer gaat hard onderuit tegen Hoogland
JOS Watergraafsmeer - Hoogland

JOS Watergraafsmeer gaat hard onderuit tegen Hoogland

JOS Watergraafsmeer is er niet in geslaagd om de goede lijn door te trekken. De Amsterdammers gingen kansloos onderuit tegen Hoogland: 1-3.

Het zat de club aan het begin van de wedstrijd niet mee. Cor ten Bosch had voorafgaand aan het duel te maken met verschillende blessuregevallen en moest in het eerste kwartier al twee basisspelers wisselen. Tony Tol en Malcolm Esajas konden allebei niet verder en zochten de kleedkamer op. Vervolgens kwam JOS Watergraafsmeer ook nog eens op een 0-2 achterstand te staan. Hoogland wist die score uit te breiden tot 0-3, waarbij de thuisploeg vlak daarvoor met tien man kwam te staan door een rode kaart voor Max Versteeg.

JOS Watergraafsmeer - Hoogland

Na rust probeerde Ten Bosch nog het een en ander te corrigeren, maar het zorgde nauwelijks voor meer kansen. De tegenstander speelde met een mannetje meer en kon daardoor eenvoudiger de vrije man vinden. Het was voor JOS Watergraafsmeer daarom vooral zaak om de opponent af te remmen. Tien minuten voor tijd maakte de vereniging nog wel de aansluitingstreffer via Virgil Smith, maar het kon een nederlaag niet voorkomen. Daardoor stond JOS Watergraafsmeer na afloop met lege handen.

JOS Watergraafsmeer - Hoogland

“We zaten niet in de wedstrijd”, oordeelde Ten Bosch na het duel. “Door de rode kaart en 0-3 achterstand had ik in de rust al niet het gevoel dat we nog zouden terugkomen. Ik zie het echter als een incident, want een week eerder hebben we nog van Hollandia gewonnen. Volgend weekend wacht weer een belangrijke wedstrijd en daar moeten we naar uitkijken.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit
Foto: Bekijk hier alle foto’s van Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)