JOS Watergraafsmeer

JOS Watergraafsmeer gaat hard onderuit tegen OSS ’20

JOS Watergraafsmeer is zondagmiddag tegen een grote nederlaag aangelopen. De Amsterdammers verloren op bezoek bij OSS ’20 met maar liefst 6-0.

De bezoekers begonnen nog aardig aan de wedstrijd en kregen via Revellinio Slijters een goede kans op de openingstreffer, maar die wist hij niet te maken. Na tien minuten was het aan de andere kant echter wel raak, waardoor het 1-0 voor OSS ’20 stond. JOS Watergraafsmeer kreeg vervolgens een aantal mogelijkheden voor de gelijkmaker, maar onder meer Hanne Hagary miste zijn kans. JOS Watergraafsmeer leek met een kleine achterstand de rust in te gaan, maar in de laatste minuten van de eerste helft kreeg het nog twee treffers tegen. Het zorgde voor een pijnlijke 3-0 stand.

Hoofdtrainer Cor ten Bosch probeerde in de tweede helft om verandering in de wedstrijd aan te brengen. Dat bleek echter ingewikkeld te zijn, zeker nadat de 4-0 was binnengeschoten. Na deze treffer was het geloof bij JOS Watergraafsmeer zo goed als weg. Waar de Amsterdamse vereniging nog wel enkele kansen kreeg, kon het niet voorkomen dat OSS ’20 nog twee treffers maakte. Daardoor stapte de uitploeg met een 6-0 eindstand van het veld af.

Ten Bosch baalde flink na afloop. “Het is mijn grootste nederlaag die ik ooit met JOS Watergraafsmeer heb geleden”, stelde hij. De oefenmeester benadrukte echter dat het team snel de rug moet rechten. “We hebben een onwijs druk programma, waardoor we iedereen nodig hebben. Het zat simpelweg niet mee en dan is het belangrijk om weer naar de volgende wedstrijd te kijken. Er komen namelijk nog voldoende duels aan.”