JOS Watergraafsmeer - Groene Ster

JOS Watergraafsmeer gaat in slotfase onderuit tegen koploper Gemert

JOS Watergraafsmeer was donderdagavond dichtbij een overwinning op Gemert. De koploper in de Derde Divisie Zondag kreeg het in de slotfase echter voor elkaar om de drie punten alsnog te pakken.

De Amsterdammers begonnen goed aan de wedstrijd. Na een half uur spelen kwam het echter ongelukkig op een achterstand te staan, nadat Ralf Kemper de bal binnenschoot. Vervolgens kreeg JOS Watergraafsmeer ook nog eens met een gedwongen keeperswissel te maken. Desondanks slaagde de ploeg van Cor ten Bosch er nog voor rust in om op gelijke hoogte te komen. De kopbal van Sjoerd Gerritse ging namelijk het doel in.

De treffer gaf JOS Watergraafsmeer in de tweede helft vertrouwen. De thuisploeg was de bovenliggende partij en kreeg het met Revellinio Slijters voor elkaar om zelfs op voorsprong te komen. Vlak daarna maakte Gemert de stand echter weer gelijk, waarna JOS Watergraafsmeer nadrukkelijk op zoek ging naar de overwinning. De gastheer sneed zichzelf daarbij in de vingers, want een paar minuten voor tijd bracht Gemert de 2-3 eindstand op het scorebord.

“Voor de neutrale toeschouwer was het absoluut een leuke wedstrijd om te zien”, zo keek Ten Bosch terug. “We hebben uitstekend gespeeld en hard gewerkt, maar hebben onszelf helaas niet kunnen belonen. Dat is zonde, want het was vanavond zeker niet nodig om te verliezen. Uiteindelijk is het wel de realiteit.”