JOS Watergraafsmeer - Groene Ster

JOS Watergraafsmeer geeft tegen UNA voorsprong uit handen

JOS Watergraafsmeer liep zondagmiddag tegen een nederlaag aan. De Amsterdammers kwamen nog wel op een voorsprong te staan tegen UNA, maar gaven die in de tweede helft weg.

De ploeg van Cor ten Bosch begon redelijk aan de wedstrijd. Hoewel JOS Watergraafsmeer niet hoogstaand speelde, creëerde het desondanks enkele grote kansen. Het kwam zelfs op een voorsprong te staan via Virgil Smith. Tegelijkertijd kreeg het met een teleurstelling te maken: Hanne Hagary viel opnieuw met een blessure uit.

Na rust probeerde de thuisploeg de wedstrijd over de streep te trekken, maar dat bleek eenvoudiger gezegd dan gedaan. Waar Edwin Sudibyo in het vijfmetergebied werd aangevallen, besloot de arbitrage niet te fluiten voor een overtreding. Daardoor kon UNA de gelijkmaker binnenschieten. Vervolgens kwam er een fase in het duel waarin JOS Watergraafsmeer meerdere gele kaarten pakte en de grip op de wedstrijd kwijt was. Sjoerd Gerritse kopte uit een corner nog wel op de paal, maar daarna ging het hard. UNA wist nog twee treffers te maken, waardoor JOS Watergraafsmeer met een nederlaag naar huis ging.

“Het is natuurlijk teleurstellend dat we een voorsprong weggeven”, oordeelde Ten Bosch na de wedstrijd. “Ik zie echter dat de groep zijn stinkende best doet, waardoor ik vertrouwen heb in de komende weken. Voor aankomend weekend hopen we weer wat spelers aan de wedstrijdselectie toe te voegen.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit
Foto: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)