JOS Watergraafsmeer haalt dankzij eigen connecties elf nieuwe namen

JOS Watergraafsmeer heeft voor volgend seizoen in de Hoofdklasse elf nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. Alle spelers zijn door connecties met de huidige selectie binnengekomen bij de club uit Amsterdam-Oost. Trainer Sander Middelbeek is tevreden met zijn aanwinsten.

“We waren speciaal op zoek naar jonge, talentvolle spelers die we kunnen gebruiken in onze selectie. Al negen jaar werken we bij JOS Watergraafsmeer met een selectie van veertig man. Geen garanties, geen onderscheid, iedereen krijgt een kans. Dat weten deze spelers ook, daarvoor zijn ze naar deze club gekomen. Het hele seizoen krijgen ze de kans zich te bewijzen, ze zijn gemotiveerd.”

“Ik had een mooi lijstje opgesteld, maar als we dan concurrentie krijgen van grotere clubs met geld, verlies je het snel”, erkent Middelbeek. “Dat is niet mogelijk bij JOS, dus moesten we het op een andere manier oplossen. Al deze spelers zijn door connecties bij ons gekomen. Mijn spelers hebben ze aanbevolen en dan kan ik erop vertrouwen dat het goed zit.”

Twee daarvan zijn afkomstig uit het profvoetbal: aanvaller Davey van ’t Schip (Pascoe Vale, Australië) en rechtsback Juan van Dorpel (SC Heerenveen). Ook komen doelman Niels Neering (Diemen), verdedigers Sefa Izmir (Argon) en Donovan Valies (UVS), middenvelders Rodney Bell (Chabab) en Davey de Witte (DVC Buiksloot), en aanvallers Giorgi Chitorelidze (Fortius) en Ian Refos (Zeeburgia) naar de kampioen van de zondag eerste klasse. Eerder werden Kelvin de Lange (NVC) en Jordi Chris (Chabab) vastgelegd voor volgend seizoen.

Kijk hier voor alle transfers in ons overzicht.

Foto boven: Martin van Zurk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!