Home / Derde Divisie zondag / JOS Watergraafsmeer incasseert terechte nederlaag tegen Blauw Geel ’38

JOS Watergraafsmeer incasseert terechte nederlaag tegen Blauw Geel ’38

JOS Watergraafsmeer leed zondagmiddag een nederlaag tegen Blauw Geel ’38. De Amsterdammers gingen terecht met 3-1 onderuit.

De bezoekers begonnen slap aan het duel, waardoor Blauw Geel de eerste kansen van de wedstrijd kreeg. Het zorgde al snel voor een 2-0 achterstand. Waar Ben van den Nieuwenhof na ruim een kwartier spelen de openingstreffer maakte, scoorde Niels Wouters het tweede doelpunt. Het bracht JOS Watergraafsmeer direct bij de les. De ploeg van Cor ten Bosch wist nog voor rust de aansluitingstreffer te maken via Raven Bergwijn, waardoor de clubs met een 2-1 stand de rust in gingen.

In de tweede helft probeerde Ten Bosch met een tactische wissel voor een overwinning te gaan, maar die kansen waren al snel verkeken. Twee minuten na rust maakte Blauw Geel uit een vrije trap via Migiel Zeller de 3-1, waardoor het geloof in de wedstrijd verdwenen was. Het lukte JOS Watergraafsmeer vervolgens niet meer om tot doelpunten te komen, waarmee de Amsterdamse vereniging met een nederlaag huiswaarts keerde.

Ten Bosch was na afloop realistisch over de prestatie van zijn eigen ploeg. “Ik zag vandaag een veel minder JOS dan vorige week. De tegenstanders weten intussen hoe ze ons moeten bespelen, maar daarop moeten we wel een antwoord hebben. We moeten ons echter snel over deze nederlaag heen zetten en richting volgende week kijken. Dat gaat ons lukken, want onze ploeg is daar ervaren genoeg voor.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit
Foto: Mario Wormhoudt

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)