Home / Derde Divisie zondag / JOS Watergraafsmeer lijdt kleine nederlaag tegen Groene Ster

JOS Watergraafsmeer lijdt kleine nederlaag tegen Groene Ster

JOS Watergraafsmeer heeft zondagmiddag een zure nederlaag geleden. De Amsterdammers gingen met 1-0 onderuit tegen Groene Ster.

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Het was voor de mannen van hoofdtrainer Cor ten Bosch een lange reis richting Limburg, waarbij het hoopte dat het een goed resultaat zou behalen. Het begin van de eerste helft gaf hoop. Ondanks de blessures bij JOS Watergraafsmeer deed het uitstekend mee en creëerde het goede kansen via Tim Klaasen-Bos, Malcolm Esajas en Nigel Hardenberg. Het drietal scoorde echter niet, terwijl Groene Ster wel eenmaal raakschoot. Dylan Zwartjes zorgde ervoor dat beide ploegen met 1-0 de rust ingingen.

De bezoekers deden er in de tweede helft alles aan om de achterstand om te draaien. Zo nam Ten Bosch aan het einde van het duel het nodige risico en hoopte hij op een beetje geluk, maar dat kreeg JOS Watergraafsmeer niet. De club was nog enkele keren dichtbij een doelpunt met kansen voor Sjoerd Gerritse en Raven Bergwijn, maar beide spelers scoorden niet. Daardoor keerden de Amsterdammers met een nipte nederlaag huiswaarts.

De oefenmeester stond na afloop met gemengde gevoelens. “Het is absoluut teleurstellend dat we van Groene Ster verliezen, ook omdat het zo een lange reis is. Aan de andere kant hebben de jongens keihard geknokt en liepen we vandaag tegen de factor pech aan. Bij ons valt het doelpunt niet, terwijl de tegenstander een schitterende goal maakt. Dan wordt het lastig.” JOS Watergraafsmeer speelt op 31 oktober thuis tegen Unitas.

Tekst: Jordi Smit
Foto: Mario Wormhoudt

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)