JOS Watergraafsmeer - Groene Ster

JOS Watergraafsmeer lijdt ongelukkige nederlaag tegen Groene Ster

Het is JOS Watergraafsmeer na de 0-4 overwinning tegen EVV niet gelukt om de lijn door te trekken. Op het eigen sportcomplex verloren de Amsterdammers met 2-3 van Groene Ster.

Beide ploegen begonnen uitstekend aan de wedstrijd en creëerden aan weerskanten de eerste mogelijkheden. Na een klein half uur spelen was het Groene Ster dat op een 0-1 voorsprong kwam te staan. Nog voor rust slaagde JOS Watergraafsmeer er echter in om de stand gelijk te trekken. Hanne Hagary was de maker van het doelpunt, waardoor de clubs met een 1-1 stand naar de kleedkamers gingen.

In de eerste twintig minuten na rust had JOS Watergraafsmeer het betere van het spel en kreeg het een levensgrote kans om op voorsprong te komen. Nigel Hardenberg verzuimde echter om de treffer te maken. Groene Ster kreeg het vervolgens voor elkaar om het tweede en derde doelpunt te maken. Vlak voor tijd maakte Revelinio Slijters nog de aansluitingstreffer, waardoor de spanning plotseling terug was. Vervolgens kwam Richmond Bossman in de laatste secondes van de wedstrijd alleen voor de keeper te staan, maar hij schoot de bal over het doel.

“We hadden absoluut een punt verdiend”, stelde Cor ten Bosch na de wedstrijd. “Maar uiteindelijk staan we met lege handen. We zijn simpelweg wisselvallig. Soms pakken we een overwinning die we niet helemaal verdienen en vandaag was het precies andersom. We weten echter dat we een goede ploeg hebben, dus we kijken vol vertrouwen uit naar de volgende wedstrijd.”