JOS Watergraafsmeer speelt bloedeloos gelijk tegen Unitas

JOS Watergraafsmeer behaalde zondagmiddag een gelijkspel tegen Unitas. Beide ploegen speelden voorzichtig en bleven daardoor op een 0-0 eindstand steken.

Mede door het drukke programma en de vele blessures begonnen de clubs het duel vooral met de instelling om niet te verliezen. Dat was in het spelbeeld ook terug te zien, want het regende aan weerskanten allerminst kansen. Unitas en JOS Watergraafsmeer speelden bedachtzaam en durfden niet veel risico te nemen. Tijdens de spaarzame momenten schoot Tony Tol in de eerste helft tegen de paal aan.

Ook in de tweede helft waren er weinig kansen terug te zien, al waren er wel wat mogelijkheden. Zo kreeg Unitas plotseling de mogelijkheid om de 1-0 te maken, maar de bal raakte de paal. In de slotfase van de wedstrijd werd eveneens Tim Plemper nog in staat gesteld om de bevrijdende treffer te maken. Ook die poging eindigde echter niet tegen de touwen aan, waardoor na 90 minuten de brilstand op het scorebord stond.

“Het was duidelijk dat beide ploegen niet wilden verliezen. Ook wij zijn gehavend met verschillende basisspelers die er gewoonweg niet zijn”, legt hoofdtrainer Cor ten Bosch uit. “In deze fase van de competitie is het belangrijk om de punten soms bij elkaar te schrapen. We gaan ons nu voorbereiden op de wedstrijd van donderdagavond tegen Gemert.”