Puntverlies JOS Watergraafsmeer

Wat een mooi resultaat voor JOSWatergraafsmeer had kunnen worden, werd uiteindelijk nog een puntje voor de moeite. Een inhaal duel met als inzet een plaats bij de bovenste drie had er in gezeten, waren het niet dat het een wedstrijd werd met twee helften en twee gezichten. Het resultaat 2-2.

JOSWatergraafsmeer begon goed aan de wedstrijd en gaf tegen VV Hoogland geen enkele kans weg . Zelf controleerde de Amsterdammers de wedstrijd en kreeg een paar goede mogelijkheden. Met de mooiste kans voor Alex de Bruijne die uit een vrije trap van Maurice Renger de bal op de buitenkant van de paal kopte. Het duurde tot de 34e minuut voordat Jaap Lorier de score voor JOSWatergraafsmeer opende. Door een verkeerde terugspeelbal  kreeg Jaap Lorier de bal en schoof hem onder de keeper door, 0-1.  Na rust zakte het niveau van JOSWatergraafsmeer tot een bedenkelijk pijl en daar putte VV Hoogland moed uit en kreeg steeds meer controle over de wedstrijd. Al hoewel Jaap Lorier nog een 100 % kans kreeg en de wedstrijd voor
JOSWatergraafsmeer op slot had kunnen gooien. Hij kwam alleenvoor de doelman maar kon de bal niet langs de keeper krijgen. JOSWatergraafsmeer bleef maar door modderen met veel foute passes en spelers die uit hun posities gingen lopen ( wissels hadden op dat moment niet misstaan ).
Met een paar 100 % kansen voor VV Hoogland, een kopbal net naast en een vrij schot,ook net naast, bleef de stand voor JOSWatergraafsmeer nog positief. In de 70ste minuut werd Robin Stolp gewisseld voor Quinton Tjongahung Bhagwandin maar die kon de wedstrijd op dat moment voor JOSWatergraafsmeer ook niet kantelen.
VV Hoogland voelde dat er meer in moest zitten dan nul punten en gooide er een schep bovenop en had daar in 84ste minuut succes in, 1-1. En zeker tot dat moment gezien de tweede helft verdiend, maar VV Hoogland ging door met hun spelletje en had daar zowaar succes mee. Door zwak ingrijpen van Alex de Bruijne kreeg de spits van VV Hoogland in de 88ste minuut de kans de bal langs keeper Martijn Middelbeek te schieten en dat liet hij dit keer niet onbenut, 2-1.
Het zag er voor JOSWatergraafsmeer slecht uit en werden de wat late wissels toe gepast: Alex de Bruijne ( geblesseerd ) voor Giovanni Zebeda en Donovan Mijnalds voor Richmond Bossman. Dat bleek een goede impuls voor de ploeg van Sander Middelbeek.  Vooral Richmond Bossman gaf twee goede voorzetten op Jaap Lorier die de eerste mogelijkheid net miste, maar de tweede met een leep kopballetje in de 90ste minuut binnenkopte, 2-2. En dat was gezien de wedstrijd de juiste uitslag