Home / Derde Divisie zondag / JOS Watergraafsmeer wint dankzij invallers van Hollandia

JOS Watergraafsmeer wint dankzij invallers van Hollandia

JOS Watergaafsmeer boekte maandagmiddag een belangrijke overwinning op Hollandia. De mannen van Cor ten Bosch kregen het voor elkaar om Hollandia in de slotfase te verslaan.

Beide ploegen ontliepen elkaar voorafgaand aan het duel nauwelijks, waardoor de Amsterdammers erbij gebaat waren om een overwinning binnen te halen. JOS Watergraafsmeer had het echter niet eenvoudig. In de eerste helft creëerden de clubs nauwelijks kansen. Hollandia was nog het meest dichtbij een doelpunt, maar de poging verdween tegen de onderkant van de lat aan.

Na rust paste Ten Bosch een aantal wissels toe. Zo kwamen Revellinio Slijters en Tim Plemper het veld in. Het tweetal bleek in de slotfase van de wedstrijd van cruciaal belang te zijn. De bal belandde tijdens een voorzet van Slijters namelijk bij de tweede paal bij Plemper, waarna het voor de laatste speler nog een koud kunstje was om het enige doelpunt van de wedstrijd te maken.

“Misschien was vandaag een gelijkspel verdiend geweest”, stelde de oefenmeester eerlijk. “Maar uiteindelijk hebben wij de laatste weken ook niet altijd gekregen waar we recht op hadden. Dat hoort bij voetbal. Ik heb mijn ploeg keihard zien werken, dus dat verdient absoluut een compliment. We hebben het gewoon goed gedaan.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit
Foto: Mario Wormhoudt

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)