JOS Watergraafsmeer wint met grote cijfers van HBOK

JOS Watergraafsmeer heeft ook haar tweede wedstrijd in de voorbereiding met winst afgesloten. Op sportpark drieburg liet JOS Watergraafsmeer geen spaan heel van HBOK. De uitslag liep op tot 7-1. De wedstrijd stond al na een kwartier spelen op 3-0 via achtereenvolgens Bekker (1-0), Bossman (2-0) en van Mettelen (3-0).

Met snel aanvalsspel werd de verdediging van HBOK zoek gespeeld. HBOK probeerde aanvallend de verdediging van JOS Watergraafsmeer in de problemen te brengen, maar daar kreeg het, op kleine mogelijkheden na, geen kans toe. Keeper Dijkstra van Jos Wategraafsmeer had er met een paar mooie  reddingen goed het oog op. Het was weer Paul Bekker die na een fout van de keeper van HBOK de 4-0 binnen schoot. En vlak voor rust was het Roy Bussman die, na een afgeslagen aanval,  de bal snoeihard binnen schoof voor de 5-0. Dit was tevens de ruststand.

Foto Martin van Zurk Alex de Bruijne wint het luchtduel
Foto Martin van Zurk Alex de Bruijne wint het luchtduel

Trainer Sander Middelbeek wisselde op de keeper na het gehele team en dat maakte voor de speelwijze niets uit. Een sterker JOS Watergraafsmeer betrad het veld, met als resultaat een prima doelpunt van Maxim Stefels. De score had nog hoger uit kunnen vallen als er wat zorgvuldiger met de kansen was omgesprongen.

Foto Martin van ZurK: Maurice Renger is Wouter Kloes te snel af
Foto Martin van ZurK: Maurice Renger is Wouter Kloes te snel af

Uit een vrije trap van Danny Rosengarten kon Thierry van de Kooije de 7-0 binnen tikken en dit was zijn 3e doelpunt in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Door nonchalant verdedigen in de JOSWatergraafsmeer defensie kon HBOK de eer nog redden en de 7-1 op het bord zetten. Al met al een flinke afstraffing voor HBOK, die de voorbereiding na de 5-0 verlies tegen De Dijk niet goed begonnen is.

Zaterdag speelt JOSWatergraafsmeer tegen EDO zijn derde oefenwedstrijd om 12.30 op sportpark Driebrug.

Verslag: Martin van Zurk

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!