Kaars moet liedje zingen na debuut voor Sparta

Dennis Kaars heeft vanmiddag voor het eerste de kleuren van Sparta verdedigd in het oefenduel tegen het Belgische Westerlo. De Rotterdammer wonnen met 0-1 door een doelpunt van Loris Brogno. Dennis Kaars speelde de laatste twintig minuten mee.

Het debuut voor Kaars kwam op een vreemde manier tot stand. In de 69ste minuut kreeg Rick Ketting de rode kaart na een overtreding op Henkens. De scheidsrechter wilde de waarde van de oefenwedstrijd in tact houden en zo mocht trainer Alex Pastoor een andere speler inbrengen voor de weggestuurde Ketting. En dat werd dus Dennis Kaars.

Kaars: “`Het was wel raar om zo ineens in te vallen, maar het voelde heel goed. Net alsof ik al vaker voor Sparta had gespeeld. Eigenlijk was het dus heel vertrouwd en dat is natuurlijk best vreemd bij een debuut.”

Foto KVC Westerlo | Dennis Kaars kreeg twintig minuten speeltijd
Foto KVC Westerlo | Dennis Kaars (2e van rechts) kreeg twintig minuten speeltijd bij zijn debuut

Met rugnummer 18 in plaats van zijn vertrouwde nummer 9 kreeg Kaars in de twintig minuten die hij speelde toch de kans om te scoren. Kaars: “Ik heb twee kansen gehad, maar die pakte die keeper allebei. Ze waren niet makkelijk, maar het zijn toch kansen. Omdat ik niet scoorde moet ik na afloop een liedje in de kleedkamer zingen. Ik heb maar voor Danny de Munk gekozen: Ciske de Rat.”

Kaars traint morgen (donderdag) en vrijdag nog mee bii Sparta en zal zich daarna weer gaan richten op De Dijk. Zondag spelen de Amsterdammers thuis tegen Jong FC Den Bosch.

Foto’s website KVC Westerlo | Sparta oefende met Dennis Kaars tegen KVC Westerlo

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)