Home / Algemeen / Kaars, Van Lunteren, Doorson en Oostermeijer vallen in de prijzen bij Awardshow

Kaars, Van Lunteren, Doorson en Oostermeijer vallen in de prijzen bij Awardshow

Dennis Kaars is verkozen tot Speler van het Jaar. De aanvaller van De Dijk viel zaterdagavond tijdens de Awardshow, na afloop van het vierde Kampioenschap van Amsterdam, in de prijzen. Ook Desiree van Lunteren (speelster), Shaquille Doorson (talent) en Kees Oostermeijer (trainer) kregen een beloning voor afgelopen seizoen.

Kaars eindigde met De Dijk als tweede in de zondag Hoofdklasse en liep in de nacompetitie promotie naar de Topklasse mis. Dat niet alleen, hij werd ook geen Topscorer. Toch werd hij vanwege zijn prestaties in het afgelopen seizoen verkozen tot Speler van het Jaar. Daarmee volgt hij Yuri Rose (ex-Ajax) op. Met dank aan Trainingskampen.nl krijgt hij als ‘beste speler’ een reis naar Parijs in plaats van Barcelona.

Van Lunteren werd verkozen tot Speelster van het Jaar. Zij liep afgelopen seizoen met de Ajax Vrouwen net het landskampioenschap in de BeNeLeague mis. Shaquille Doorson (Ajax) werd, mede door zijn belangrijke rol in het kampioenschap van Zeeburgia, verkozen tot talent van het jaar en Kees Oostermeijer kreeg de prijs voor Trainer van het Jaar en mag naar het NLCoach Congres. Hij promoveerde afgelopen seizoen met Swift naar de Hoofdklasse en heeft nu de leiding bij WV-HEDW.

In totaal werden er acht prijzen uitgedeeld tijdens de Awardshow. Onder andere topscorers Jesse van Huisstede (FC Weesp, nu JOS/Watergraafsmeer) en Lieselotte Wels (Buitenveldert) kregen hun prijzen: de reis naar Barcelona, uitgereikt. Daarnaast werd Inessa Kaagman (Ajax) verkozen tot Talent van het Jaar bij de vrouwen en kreeg Mandy van Heiningen (FC Purmerend) als nummer twee in het BvcM Topscorersklassement een ereprijs; zij mag voetbalschoenen uitzoeken bij 100% Voetbal.

Na het weekend volgt nog een fotoreportage van de Awardshow.

Foto: Mario Wormhoudt