Kaars verliest en scoort niet bij debuut voor Den Bosch

Dennis Kaars is er niet in geslaagd zijn debuut in de Jupiler League bij FC Den Bosch succesvol af te sluiten. De spits, die de hele wedstrijd speelde, verloor met 1-3 van Jong AZ. Kaars zag twee doelpunten wegens buitenspel worden afgekeurd.

Kaars vormde aan aanval met twee andere nieuwelingen. Danny Verbeek (NAC) en Sven Blummel (Jong PSV). Ondanks een 1-0 voorsprong werd het dus geen overwinning voor Den Bosch. Kaars, die na rust twee keer een doelpunt afgekeurd zag worden wegens buitenspel, moest duidelijk zichtbaar wennen aan het niveau. “Ik heb wel twee keer gescoord, jammer genoeg werden ze afgekeurd wegens buitenspel. Ik zat dichtbij een treffer, maar het was moeilijk. Het niveau ligt hier echt wel wat hoger”, zei hij na afloop tegen Omroep Brabant.

Over de samenwerking met zijn collega aanvallers was Kaars tevreden. “Het was de eerste keer wel even wennen, maar af en toe werd er wel aardig gecombineerd. Ik denk dat wij wel een goed trio zijn.” Op zijn eerste doelpunt hoeven we volgens de aanvaller niet meer lang te wachten: “Volgende week tegen Almere City is het raak.”

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)