Kadoelen beleeft goede generale voor derby met OSV

In de zaterdag derde klasse A heeft Kadoelen vrij eenvoudig met 4-0 gewonnen van IJmuiden. De ploeg van René Hoogendonk kwam echter pas na rust tot scoren tegen het laag geklasseerde IJmuiden.

Ondanks het overwicht in het eerste bedrijf wist de ploeg uit Amsterdam-Noord niet tot score te komen tegen IJmuiden. De thuisploeg hanteerde te vaak de lange bal waardoor de bezoekers niet echt in de problemen kwamen. Vijf minuten voor rust kwamen de bezoekers zelfs met tien man te staan. Doordat de arm van een speler van Kadoelen uit de kom schoot werd de wedstrijd enige tijd onderbroken. De ambulance moest er zelfs aan te pas komen.

VM1_7580

De resterende twee minuten werden pas na de rust gespeeld. Daarna werd er pas van speelhelft gewisseld. Dat was tevens het sein voor Kadoelen om er een stapje boven op te doen.. Het was echter lang wachten op het eerste doelpunt. Uiteindelijk was het Jordy Roedoe die de bevrijdende 1-0 maakte. Daarna was het verzet van IJmuiden gebroken. Volkert de Bres zorgde voor de tweede treffer (2-0) en op een voorzet van Sander Ebbe kon Lorenzo Resida de 3-0 maken.

VM1_7528

De wedstrijd werd harder en harder maar echt escaleren deed het niet. Jordy Roedoe ontsnapte nog aan een rode kaart wegens een elleboog. Op een goede voorzet van Jordy Roedoe kon Eyal Dalfour de eindstand op 4-0 bepalen.