Home / Algemeen / Kai Meeuwsse wil met nieuwe club OSV naar eerste klasse

Kai Meeuwsse wil met nieuwe club OSV naar eerste klasse

Zaterdag derdeklasser OSV heeft in Kai Meeuwsse een opvolger gevonden voor de vertrekkende Rene Panhuis. Meeuwsse is momenteel nog trainer van FC Hilversum. De club uit het Gooi gaat volgend seizoen verder met Rik Schipper die overkomt van SDO.

Meeuwsse was jarenlang verbonden aan FC Hilversum. Eerst vijf jaar als assistent van Karel Bonsink bij de zondagtak en later als hoofdtrainer van de zaterdag. Bij de zaterdag derdeklasser was hij drie jaar hoofdtrainer. Voordat hij bij Hilversum aan de slag ging was hij trainer bij NVC en DWV (A1).

Als speler kwam de Amsterdammer uit in de top van het amateurvoetbal bij Huizen en Zuidvogels. De 38-jarige Meeuwsse: “Ik vind OSV een mooie, levendige club waar plezier en ontspanning samengaan met prestatie. Een mooie uitdaging die past bij mijn ambitie. IK heb de club naar een hoger niveau te kunnen tillen.”

Meeuwsse kent OSV niet maar heeft toch veel raakvlakken met de club. Meeuwsse: “ Veel spelers die er in het eerste spelen heb ik onder mijn hoede gehad bij DWV in de jeugd. Paul Denslagen, Dave Sijbrands en nog en paar jongens ken ik dus goed. Ook de toenmalige trainer van het tweede bij DWV, Rachid Lamalan, is werkzaam bij OSV en met hem ga ik het dan ook samen doen. Het was voor mij dan ook heel snel een warm gevoel dat ik met de club in gesprek ging. Het familiaire gevoel dat ik jaren heb gekend bij Hilversum in het verleden voelde ik hier ook direct.”

Meeuwsse wil met OSV binnen drie jaar naar de eerste klasse
Meeuwsse wil met OSV binnen drie jaar naar de eerste klasse

OSV staat momenteel op de tweede plaats in de zaterdag derde klasse A. De ambitie van de club is om een stabiele tweedeklasser te worden maar de nieuwe trainer wil de lat nog wel wat hoger leggen. Meeuwsse: “Ik wil met OSV binnen drie jaar naar de eerste klas. En omdat te bereiken heb ik persoonlijk ook de intentie om hier voor een langere tijd te blijven.  Dat heb ik de club laten weten ook maar zij kiezen altijd voor een overeenkomst voor een seizoen, vandaar dat er verder ook geen opties in mijn contract zitten.”

Meeuwsse laat zijn ambitie s met OSV gelijk zien door aan te kondigen dat hij zijn eerste nieuwe speler al bekend kan maken. Meeuwsse: “ Ik zal zeker met de huidige groep blijven werken maar er komen binnenkort zeker wat nieuwe spelers bij.” Richard Dirven is de eerste nieuwe aanwinst. De verdediger komt over van zaterdag eersteklasser CSW uit Wilnis.  Meeuwsse werkte jarenlang met hem samen bij Hilversum.

Vanmiddag publiceert Het Amsterdamsche voetbal een nieuw versie van de Trainerscarrousel.

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV